HTML

Book One

Irodalom mindenkinek: könyvajánlók, hírek, interjúk, hogy eldönthesd mit érdemes elolvasni, és mit nem.

Facebook

Friss topikok

Közeleg Dan Brown új könyvének megjelenése

2009.09.02. 18:33 :: Il Ritorno Dello Jedi

A rajongók régóta várják Dan Brown következő regényét, ám ez idáig csak kiadói ködösítésekkel és bizonytalan pletykákkal csillapíthatták kíváncsiságukat. Nemrég azonban lehullt a lepel és kiderült, hogy Brown legújabb regénye hamarosan a nemzetközi könyvesboltok polcaira kerülhet. Egy munkacím már jóval a bejelentés előtt kiszivárgott, miszerint Robert Langdon ezúttal a The Solomon Key, azaz A Salamon Kulcs című regényben fog felbukkanni. Aztán ezeket a pletykákat szétrombolva adta ki a kiadó a valódi címet, ami nem más, mint a The Lost Symbol (szabad fordításban: Az Elveszett Jelkép), valamint a könyv megjelenésének dátumát: 2009. szeptember 15.

A pontos történetet homály fedi, annyi azonban kiderült, és ezt a könyvborító is megerősíteni látszik, hogy Robert Langdont ezúttal Washingtonba hívja a munkája, hogy a helyi szabadkőművesek évsszázados rejtélyeinek nyomába eredjen.

"Ez a regény egy furcsa és csodálatos utazás volt" - nyilatkozta Dan Brown a kiadó által nyilvánosságra hozott közleményében. "Rendkívüli kihívás volt 5 év kutatómunkáját beleszőni a történet 12 óra alatt játszódó keretébe. Robert Langdon élete sokkal gyorsabban halad, mint a sajátom"

Számos internetes promócióval támogatták meg az hat és félmillió példányban kiadni tervezett könyvet, többek között Dan Brown oldalát öltöztették ünnepi díszbe, saját Twitter oldalt indítottak a könyvhöz, valamint egy misztikus visszaszámláló oldalt is indítottak. A magyar könyvterjesztők is felkészültek, már a megjelenés napjától árusítják a bő négyszáz oldalas könyvet, megközelíthetőleg hatezer forintért.

A Book One blogon különös figyelmet fogunk szentelni Dan Brown legújabb regényének, természetesen a SPOILER minden szabályát figyelembe véve, így a megjelenés napjától érdemes figyelemmel kísérni az oldalt.
 

Szólj hozzá!

Címkék: regény bestseller megjelenés dan brown

A bejegyzés trackback címe:

https://bookone.blog.hu/api/trackback/id/tr111355922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása